Walter van Kan

  • null

    Walter van Kan

Walter van Kan

Trainer

walter@condortraining.nl

E-mail Walter

Met zo’n 20 jaar ervaring in de luchtvaart op onder andere de Boeing 737 als gezagvoerder, instructeur en examinator, waarin technische vaardigheden, teammanagement en interpersoonlijke vaardigheden als onderdeel van Crew Resource Management centraal staan.

Naast het werk in de luchtvaart was er de behoefte naar meer maatschappelijke betrokkenheid. Deze betrokkenheid enerzijds en de drang naar een nieuwe uitdaging anderzijds, hebben ertoe geleid dat Walter sinds 2009 als vrijwilliger werkzaam is bij de brandweer in de regio.

Human Factors

De raakvlakken tussen hulpdiensten en luchtvaart, ten aanzien van communicatie, interpersoonlijke vaardigheden en human factors in het algemeen, zijn overduidelijk. Menselijke fouten kunnen grote gevolgen hebben. Om bij te dragen aan het verkleinen van de kans op deze fouten, heeft Walter besloten zichzelf meer te richten op de mens achter de professional.

Met een dosis ervaring op het gebied van human factors en crew resource management weet Walter eenieder te inspireren en naar een hoger niveau te tillen; als mens én als professional.

Nederlands Nederlands English English