Petra van Roekel

  • null

    Petra van Roekel

Petra van Roekel

Trainer/ Coach

petra@condortraining.nl

E-mail Petra

Petra heeft haar werkervaring opgedaan binnen commerciële banen en overheidsfuncties. Waar het werk soms verschillende benamingen had, zat er voor haar één rode draad in: de mens. Hoe maken mensen nu écht contact? Hoe ontwikkelen mensen zich? En hoe kan je dit ten positieve beïnvloeden naar tevredenheid voor alle partijen.

Tegenwoordig is het haar werk, trainen en coachen. Na jarenlang trainingen en opleidingen in functies binnen bedrijven te hebben gegeven (o.a. uitzendwereld en brandweer), voert zij dit nu uit als freelancetrainer en als coach. Ze traint voor diverse (overheids-) instanties hun eigen personeel of klanten. Daarnaast coacht ze mensen individueel en werkt met teams die vastlopen of beter willen samenwerken binnen organisaties.

NLP Master Coach

Om zich verder te verdiepen in hoe de mens werkt heeft zij zich onder andere laten opleiden tot NLP Master Coach. Samen met haar andere opleidingen tot trainer, instructeur en docent vormt dit een compleet pakket om te werken met mensen en hier resultaten mee te behalen.

Petra’s doel is altijd om mensen met meer mogelijkheden naar huis te laten gaan dan waar ze mee binnen zijn gekomen. Soms lijken situaties onoverzichtelijk en “vast”. Zelden blijkt het in de praktijk echt vast te zitten. Als je mensen kan laten zien en ervaren dat ze invloed hebben op alles wat er gebeurd én als je ze eigenaarschap kan laten nemen over hun mogelijkheden, komt alles in beweging. Als je zelf weer achter het stuur van je eigen leven gaat zitten, kan je op de meest mooie plekken komen.

Nederlands Nederlands English English