Guus van Leeuwen

  • null

    Guus van Leeuwen

Guus van Leeuwen

Co-owner/ Trainer

guus@condortraining.nl
06 – 48154909

E-mail Guus

Guus van Leeuwen studeerde biologie en gezondheidskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daar raakte hij al snel geïnteresseerd in het ontstaan van menselijk gedrag. Na zijn studie is hij werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Zijn interesse bleef en hij is zich verder gaan verdiepen. Hij is onder andere gecertificeerd mastercoach in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en trainer Neuro Emotionele Integratie (NEI). Tevens heeft hij zich laten opleiden tot internationaal gecertificeerd firewalkinstructor.

Overstap van bedrijfsleven naar ondernemerschap

Tijdens en na deze studies heeft hij de overstap gemaakt naar het trainersvak. Hij is zijn eigen bedrijf gestart en is als freelance trainer en gastdocentschap voor diverse instituten werkzaam geweest. Toen het niet meer te combineren viel, heeft hij de stap naar volledige zelfstandigheid gemaakt. Tegenwoordig ontwikkelt hij nieuwe trainingen en geeft hij maatwerktrainingen bij de diverse hulpverleningsdiensten, overheidsinstellingen en in het bedrijfsleven. Ook is hij regelmatig waarnemer bij grootschalige (multidisciplinaire) oefeningen.

Zijn trainingen zijn ervaringsgericht, respectvol confronterend, uitnodigend en met gepaste humor. Hij laat zien dat wij mensen tot meer in staat zijn dan we zelf denken. Ook geeft hij grensverleggende workshops.

Nederlands Nederlands English English