Ed Trommelen

  • null

    Ed Trommelen

Ed Trommelen

Trainer/ Veiligheidsexpert

ed@condortraining.nl

E-mail Ed

Ed weet mensen en organisaties op zijn motiverende, enthousiaste en pakkende wijze mee te nemen in de wereld van: “Veiligheid”. Vakman, strateeg en uitvoerder die meedenkt en in de praktijk meedoet vanuit zijn nationaal en internationaal opgebouwde brede kennis en ervaringen binnen diverse veiligheidsectoren.

Naast een carrière bij de Koninklijke Marechaussee, Politie, Openbaar Ministerie, Informatie en Crisisorganisaties van Buitenlandse Zaken, Defensie en Justitie, werkte hij voor diplomatieke diensten en internationale organisaties van VN, EU, NAVO, OVSE. Na jarenlange (35+) ervaring in verschillende functies in het vakgebied houdt hij zich nu voor overheid en bedrijfsleven bezig met onderwijs, training, advisering en coaching.

Veiligheidsexpert

Gespecialiseerd op het gebied van veiligheid- en netwerkmanagement, risico- en crisisbeheersing, family-office en expats, analyse en informatie gestuurd werken. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het onderzoeken van integriteit en misstanden in organisaties en adviseert bij het oplossen en voorkomen ervan.

Sinds 2013 als (freelance) senior-consultant bij Justitie en in het bedrijfsleven voor Unilever, SPV, Banksectoren, In-Pact, Cruijff University, V&R, Technische Unie, Gemeenten, Maxxecure en grootschalige evenementen van Olympische Spelen en WK voetbal.

Aansluitend aan zijn politie academische-opleidingen studeerde hij management en coaching aan de Universiteit Eindhoven, EU-crisismanagement bij Ecole-militaire Frankrijk, Safety Operation Procedures bij Royal United Services Institute Londen, Eventmanagement Hospitality en Safety te Amsterdam.

Is gecertificeerd om zijn vakbekwaamheid en lid van veiligheid taskforce en –associaties.

Nederlands Nederlands English English