Incompany

Zakelijke Dienstverlening

De uitgebreide expertise binnen de ervaringsgerichte trainingen maakt dat Condor Training & Consultancy zowel op ontwikkeling als uitvoering al jaren een begrip is binnen de opleidings- en trainingswereld. Zo hebben vele bedrijven en organisaties ons al weten te vinden in een duurzame samenwerking. Met name het bieden van creativiteit, flexibiliteit en inventiviteit maakt dat onze trainingen en coachtrajecten goed aansluiten bij de behoeftes van de opdrachtgevers. Geen training is hetzelfde en elk verzoek is uniek.

Jarenlange ervaring hulpverleningsdiensten

De jarenlange ervaring binnen de hulpverleningsinstanties maakt dat Condor Training & Consultancy goed op de hoogte is van de vakinhoud, maar ook alle processen kent. Hierdoor zijn we in de loop van de tijd een trainingspartner geworden die “de taal spreekt” van de organisatie. Dit is in onze opinie een belangrijke voorwaarde om een werkzame samenwerking aan te gaan. Hierdoor sluiten onze trainingen goed aan bij de wensen van de opdrachtgevers en kan de vertaalslag naar de praktijk eenvoudig worden gemaakt.

Overheidsinstellingen

Veel overheidsinstanties kiezen voor een traineeprogramma om de trainees zoveel mogelijk te laten ontdekken over zichzelf en de werkomgeving. Aangezien Condor Training & Consultancy gespecialiseerd is in het trainen en begeleiden van de mens achter de professional zijn wij een in staat om een waardevolle bijdrage te leveren in de optimale ontwikkeling van deze trainees. Wij kunnen een aanvulling zijn doordat we maatwerk inzetten binnen het reeds bestaande traject. Hierbij zullen de human factors en het eigendomsgevoel uitgebreid aan bod komen. Zo komen de trainees uiteindelijk op de goede plek terecht in de organisatie en kan de organisatie met deze young professionals een duurzame samenwerking aangaan.

Trainingen op maat

Wij leveren ook maatwerk. Geen mens/ organisatie is tenslotte hetzelfde. Dit betekent dat de opbouw en inhoud van de training voor een groot gedeelte naar behoefte kan worden samengesteld. Hierin kunnen wij naar wens bepaalde competentiegebieden of thema’s extra aandacht geven.

null

Communicatie & Human Factors

null

Teamvorming & Ontwikkeling

null

Verandering & Transformatie

null

Leiderschap & Management

null

Veiligheid & Crisismanagement

null

Wie heeft onze trainingen al ervaren?

Nederlands Nederlands English English