Healy Resonance

Frequentie Therapie?

De Healy (Resonance) is een medische gecertificeerd apparaat voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Daarnaast omvat de Healy ook programma’s die ondersteunend kunnen werken bij het behandelen van oververmoeidheid, stress, verzwakt immuunsysteem, hormonale problemen, overgewicht, verslavingen, ontgiften en nog veel meer.

Alles in het universum bestaat uit energie en resoneert op een eigen trillingsniveau. De hartfrequentie van moeder Aarde (Schumann resonantie) heeft een basisfrequentie van 7,83 Hz. Alles wat leeft stemt zich hierop af. Deze frequentie is zich nu behoorlijk aan het verhogen wat betekent dat we als mensheid onze frequenties collectief aan het verhogen zijn. Ook gevoelens en gedachten hebben een bepaalde trilling en frequentie. Dit is inmiddels wetenschappelijk bewezen via de Kwantumfysica. Kwantumfysica leert ons dat wij niet alleen een menselijk lichaam zijn. We zijn puur energie. Een gezond menselijk lichaam heeft meestal een frequentie variërend van 62 tot 78 Hz, terwijl ziekte begint bij 58 Hz. Dus wanneer onze frequentie zakt, worden we ziek. Elke ziekte heeft ook weer een eigen frequentie.

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen. Denk maar eens aan emotionele blokkades zoals verdriet, angst, onzekerheid, frustratie, boosheid zorgen. Ook een ongeluk, geweld van buiten af, fysieke overbelasting door zwaar werk bijvoorbeeld, een burn-out, pijn, chronische pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slapeloosheid, klachten aan spieren, botten en/of gewrichten zorgen voor een disbalans op cel niveau.

Frequentietherapie is dus niets anders dan het sturen en regelen van de juiste frequenties waardoor de cellen geleidelijk weer gezond worden. Ons lichaam bestaat uit verschillende organen en deze organen zijn weer opgebouwd uit biljoenen cellen die ieder op zijn eigen wijze trilt. Elke cel heeft een celmembraan  die verantwoordelijk is voor de toevoer van water, voedingsstoffen en zuurstof. Soms ben je echter niet meer goed afgesteld op die bepaalde trilling door alle gebeurtenissen die je meemaakt, de voeding die je tot je neemt en de omgeving waar je in verkeert.

Met de Healy Resonance kan ik een analyse voor je draaien om te kijken waar de meeste behoefte aan is. Ook is de mogelijkheid om een Aura analyse te draaien en het programma Chakra’s daarna draaien. Er zijn dus meerdere mogelijkheden die we tijdens een oriënterend samen bespreken. Om de Healy ook even visueel te maken, staat hieronder een duidelijke video uitleg over de Healy en de mogelijkheden.

Als je net als ik enthousiast bent geworden over de Healy en je graag een keer een afspraak wilt maken voor een analyse, vul dan onderstaand formulier in of stuur me een bericht. Mocht je eerst nog wat andere vragen hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Nederlands Nederlands English English